Over Sousvide Supreme

Sous-Vide

SousVide Supreme is opgericht in 2009 door Michael en Mary Dan Eades. Dit echtpaar kreeg in een hotel tijdens hun vakantie een varkenskarbonade geserveerd die lekkerder smaakte dan ze ooit eerder gehad hadden. Ze vroegen het personeel naar hoe ze dit voor elkaar kregen en het antwoord was: sous-vide. Toen Michael en Mary echter zelf op zoek gingen naar een sous-vide apparaat voor thuisgebruik, bleek dat niet te bestaan. Ze besloten deze zelf te ontwikkelen en dat was het begin van SousVide Supreme.

SousVide Supreme heeft de professionele techniek van vacuümgaren verpakt in een simpel apparaat voor thuisgebruik – de SousVide Supreme. De losstaande waterbadovens zijn veel handiger in gebruik dan de professionele machines zonder aan kwaliteit te verliezen. Vacuümgaren geeft voedsel een veel betere textuur, smaak en kleur dan traditionele bereidingen.

Het assortiment bevat zowel SousVide dompelaars voor gebruik in een los waterbad als een complete waterbadoven. De temperatuur is tot op een tiende graad nauwkeurig in te stellen, voor perfect gegaarde bereidingen. Aanvullend biedt SousVide ook een vacuümmachine en vacumeerzakken om direct aan de slag te kunnen.

  • Sous-Vide-Demi
  • Sous-Vide-Silver
  • Sous-Vide-Vacuumsealer